Waarom Comfifeet?

Comfifeet is een erkende pedicure praktijk die zich met zorg inzet voor de ernst van voetproblemen.

Comfifeet is een gespecialiseerd pedicure die een aantekening Ďvoetverzorging bij diabeticií en Ďvoetverzorging bij reumapatiŽntení bezit.

Comfifeet is lid van ProVoet en ProCert.

Comfifeet staat geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) en voldoet aan de ondersrtaande kwaliteitsnormen:

Het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) is op 1 januari 2009 van start gegaan. Het KRP is een landelijk en open systeem waarin gediplomeerde pedicures zich kunnen registreren, inclusief vermelding van hun behaalde zorgspecialisaties. Dit systeem is toegankelijk voor onder andere consument, zorgverzekeraars en medische professionals om gericht te zoeken naar een gekwalificeerde pedicure. Veelal wordt professionele voetverzorging door verzekeraars vergoed, indien er een medische indicatie is.

Comfifeet is in het bezit van een AGB code. AGB is de afkorting van Algemeen Gegevens Beheer. AGB is een registratie van zorgaanbiedergegevens ten behoeve van het elektronische declaratie- en communicatieverkeer tussen zorgaanbieder en zorgverzekeraar.

Comfifeet werkt ook ambulant in een voor u vertrouwde en comfortabele omgeving.

Comfifeet is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel